Tuesday, July 13, 2010

NAZRI KETEPIKAN SAJA PERKASA

Ketepikan atau hapuskan terus.....kalau setakat ketepikan dia akan ketengah balik....katak nie mana ada akai....baik hapuskan jer...perkasam tu....nampaknya makin ramai yang memusuhi katak nie....jeles kot tengok katak nie pandai cari glamor....katak mestilah melompat kalau tak melompat nanti orang tak kenal dia katak....Hangpa dua2 orang sudah baca buku ni belum


Nazri: Ketepikan saja Perkasa, tidak seiring 1 Malaysia


KUALA LUMPUR, 13 Julai — Barisan Nasional (BN) memperlihatkan isyarat jelas bahawa perikatan itu tidak bergandingan dengan Perkasa sambil Datuk Seri Nazri Aziz menegaskan, Umno tidak sama sekali menyokong atau mengiktiraf pertubuhan yang mendakwa perjuangkan hak keistimewaan Melayu dan Bumiputera.
July 13, 2010
Menteri di Jabatan Perdana Menteri itu menambah, Umno menentang amalan sebarang bentuk sikap perkauman.
Oleh itu katanya, idealisme Perkasa, pertubuhan yang berusia hampir dua tahun itu, tidak selari dengan fokus pentadbiran Najib yang menekankan pluraliti dan perpaduan.
“Kita harus mengetepikan sama sekali Perkasa. Mengapa saya kata begitu? Ini kerana Perkasa tidak seiring dengan konsep 1Malaysia Datuk Seri Najib,” kata beliau kepada The Malaysian Insider.
“Kami menentang sebarang bentuk perkauman dan sudah pasti (Perkasa) tidak disokong oleh Umno,” kata  Nazri.

No comments:

Post a Comment

POSTING RUJUKAN

SAJAK DR ASRI

BLOG LIST

AlQurannulkarim

Listen to Quran