Sunday, July 24, 2011

MUHYIDDIN KATA DAH TAK ADA MASA

Dia cakap lagu tu...konfem PRU13 dah dekat bebenor lah tu....keduanya muhyiddin tau najimah ni tak lama lagi akan mengadap mahkamah perancis...jadi muhyiddin dah tak ada masa nak dengar kelentong2 najimah lagi....jadi sebelum dia kena tendang keluar.....baik dia tendang najimah dulu mcm yang paklah kena....langkah dah diatur siap macam2 bunga lagi.....Helllo najimah....hang berani hang sautlah....muhyiddin dah bukak langkah tu....apaaaa....bini hang tak bagi....kahkahkahkahkah..............

Tan Sri Muhyiddin Yassin mahu semua parti komponen dan anggota gabungan Barisan Nasional (BN) merapatkan barisan menjadi satu pasukan BN mulai sekarang bagi menghadapi pilihan raya umum (PRU) ke-13 akan datang. 

Timbalan Perdana Menteri, yang juga Timbalan Pengerusi BN, berkata perpaduan di kalangan parti komponen dan anggota gabungan ialah pra-syarat utama yang mesti diberi tumpuan utama ia boleh memberi kesan kepada PRU.

"Kita tidak mempunyai banyak masa. Hanya tinggal beberapa bulan sahaja lagi dan kita mesti menunjukkan kepada rakyat bahawa kita mempunyai pasukan yang mantap untuk berdepan pilihan raya umum.

"Kalau sebelum ini kita mempunyai Team 1, Team 2 dan sebagainya, saya mahu mulai sekarang, kita hanya mempunyai satu team sahaja iaitu Team BN," katanya ketika merasmikan perhimpunan agung tahunan ke-19 parti Barisan Kemajuan India SeMalaysia (IPF) ke-19 di Seri Kembangan di ibunegara hari ini.

IPF yang diasaskan mendiang Tan Sri M.G Pandithan pada tahun 1991 telah diterima sebagai anggota gabungan BN pada awal tahun ini. Ini juga merupakan kali pertama persidangan tahunan parti itu dirasmikan oleh pemimpin tertinggi negara.-mkini

No comments:

Post a Comment

POSTING RUJUKAN

SAJAK DR ASRI

BLOG LIST

AlQurannulkarim

Listen to Quran